Uutiset


KEVÄTKOKOUS SIIRRETTY

TSK:n hallitus on kokouksessaan 23.3. päättänyt siirtää kevätkokousta koronatilanteen vuoksi.

Suunnitelmia on tehty ja toimintaa myös sovelletaan tilanteen salliessa, kuten viime vuonna. Kirjastopihan Yhteislaulujen ja Katutanssien päivät ovat jo valmiiksi varatut, mutta esiintyjälistan teko alkaa vastuuhenkilöiden toimesta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.Aulis Kotaviidan musiikilliset 70 vuotta…

Aulis Kotaviidan pitkä musiikin ammattilaisen uran alkamisen 70. vuosi on alkanut ja hänen uraansa käytiin läpi jutustellen sekä laulaen 8.12.20020 Turun pääkirjastolla pidetyssä striimauskonsertissa. Konsertin juontajana ja ”kapellimestarina” toimi jouhevaan tapaansa Turun Soitannollisen Kerhon Timo Rautala, seuranaan TSK:n Juha Leppänen, Harry Lindström ja Jussi Lempiäinen.

Auliksen, Turun ja TSK:n musiikillista historiaa on kuultavissa ja nähtävissä netistä osoitteesta: omakirjasto.fi/videot


Kerhon syyskokous pidettiin 24.11.2020

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Henkilövalinnat vuodelle 2021:

Puheenjohtajana jatkaa Jussi Lempiäinen.

Hallituksessa jatkavat Terttu Honkaranta, Tauno Kivikankare, Taina Laiho, Ritva Mäntsälä,  sekä uusina Maija Alitalo, Antti Hakola, Esa Laukkanen ja Pentti Vatanen.

Kerhon 2021 vuosijäsenmaksu on 20 € ja Sound -jäsenlehden paperiversion vuosihinta 10 €.

Kokouksessa hyväksyttiin myös vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio.


TSK Turku Accordeon siirtyi Helmiharmonikoille

TSK ry teki sopimuksen harmonikkakilpailujen siirtämisestä kokonaisuudessaan Helmiharmonikkojen järjestämäksi. TSK:lla on ollut vaikeuksia löytää toimitsijoita suunnittelemaan ja toteuttamaan kilpailua, joten tällä siirrolla pystyttiin ainakin toistaiseksi varmistamaan perinteikkään kilpailun jatko. TSK ja Helmiharmonikkojen tekemässä sopimuksessa myös mainitaan, että mikäli Helmiharmonikat eivät pysty kilpailua järjestämään, se siirtyy automaattisesti takaisin TSK:lle.