Konsertit


Turun soitannollinen kerho järjestää vuosittain muutaman konsertin suurelle yleisölle. Konsertit ovat teema luonteisia suunnattuna suurelle yleisölle tai vammaistyölle ja hyväntekeväisyydelle. Paikalliset yhdistykset ovat löytäneet meidät ja tekevät yhteistyötä kanssamme. Kiitos heille.

Orkesterien kokoonpano on useimmiten ollut 6-8 miehinen kokoonpano. Juonnettujen konserttien musiikin valinta on ollut monipuolista eri aikakausien tanssi- ja viihdemusiikkia. Esittäjäkaarti jäsenistöstämme on konserteissa ollut monipuolinen, tarjoten jokaiselle jotakin.

Katutansseissa meillä on ollut aina kaksi orkesteria soittamassa iloista tanssimusiikkia. Väkeä on saapunut mukavasti koostuen tanssin ystävistä ja katsojista jotka kannustavat soittajia esittämään parastaan. Parituntinen vierähtää musiikin parissa nopeasti tapahtuman ystävien nauttiessa atmosfääristä.

Tilaisuudet ovat myös hyviä sosiaalisia tilaisuuksia tavata tuttuja ja luoda uusiakin tuttavuuksia.

Yhdistys järjestää myös yhteislaulutilaisuuksia ympäri vuoden. Niiden suosio on ollut kiitettävää luokkaa. Nauttien kesän lämmöstä ja yhteiselosta laulaen on elämäniloa antavaa. Monisatapäisen joukon laulu kaikaa ympäristöön tuoden ohikulkijoitakin mukaan.

Yleisö on löytänyt TSK:n.