Konsertit


Turun soitannollinen kerho järjestää vuosittain muutaman konsertin suurelle yleisölle. Konsertit ovat teema luonteisia suunnattuna suurelle yleisölle tai vammaistyölle ja hyväntekeväisyydelle. Paikalliset yhdistykset ovat löytäneet meidät ja tekevät yhteistyötä kanssamme. Kiitos heille.

Orkesterien kokoonpano on useimmiten ollut 6-8 miehinen kokoonpano. Musiikin valinta on ollut monipuolista van-hempaa ja uudempaa tanssimusiikkia juonnettuna. Esittäjä kaarti on on monipuolinen tarjoten joakaiselle jotakin. Konsertit  koostuvat useiden laulajien esittämistä kappaleista.

Katutansseissa meillä on ollut aina kaksi orkesteria soittamassa iloista tanssimusiikkia. Väkeä on saapunut aina  mukavasti koostuen tanssin ystävistä ja katsojista jotka kannustavat soittajia esittämään parastaan. Parituntinen joutuu nopeasti ajastaikaan ja saamme jäädä odottelemaan suraavaa viikkoa uusine artisteineen.

Tilaisuudet ovat myös hyviä sosiaalisia tilaisuuksia tavata tavata tuttuja ja luoda uusiakin tuttavuuksia.

Yhdistys järjestää myös yhteislaulutilaisuuksia ympäri vuoden. Niinden suosio on ollut kiitettävää luokkaa. Talvella ollaan sisätiloissa ja kesällä ulkona nauttien lämmöstä ja nautinnollisesta musiikista. Laulu kaikaa ihanasti ympäristöön jopa ohikulkijoiden iloksi.

Yleisö on löytänyt TSK:n.